Multivink Zorgpraktijk

Welkom bij MultiVink Zorgpraktijk. Mijn naam is Mieke Vinkestijn.

In mijn zorgpraktijk kun je terecht voor diverse (medisch) pedicure behandelingen of advies en de aankoop van producten op het gebied van voetzorg.
Daarnaast bied ik begeleiding en ondersteuning aan instanties, studenten en leerlingen binnen het onderwijs voor verpleegkundigen, verzorgenden en pedicuren.

Ik ben ben dus multi-inzetbaar. Binnen de voetzorg kom ik diverse problemen tegen en vaak ook meerdere problemen tegelijk met verschillende oorzaken en gepaard gaande met onderliggende gezondheidsproblemen. Eigenlijk dus multiproblematiek! Vandaar dan ook de naam MultiVink voor mijn praktijk.

Ik streef ernaar in mijn praktijk bij de uitvoering van mijn werkzaamheden zoveel mogelijk individuele aandacht te geven aan cliënten, zorgvragers, patiënten, studenten en klanten.

Ik hoop dat je bij MultiVink gaat vinden wat je zoekt en gaat krijgen wat je wilt.

Hopelijk dus gauw tot spreeks en/of tot ziens.
 

Contact opnemen

IMG_0120.JPG

Mijn expertises

Ik ben gediplomeerde pedicure en lid van brancheorganisatie ProVoet. Ik heb me na de basisopleiding verder gespecialiseerd tot medisch pedicure. Daarom kan ik u ook  gespecialiseerde behandelingen aanbieden.

Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het aan te raden om een pedicure te bezoeken die verstand heeft van deze aandoening, ik ben bedreven in het verlichten van knobbels en het geven van gedegen advies over geschikt materiaal. 

20211214_143637

Diabetische voet

Mensen met diabetes lopen de kans om complicaties aan hun voeten te krijgen als gevolg van de ziekte. Door mijn focus op "Diabetische Voet" kan ik uw voetprobleem grondig beoordelen en behandelen, wat vaak vergoed wordt door de ziektekostenverzekering.

20221219_152532

WERKZAAMHEDEN

Naast het geven van verzorging en behandelingen vind ik het belangrijk om ook te kijken naar het voorkomen van problemen!
Dat betekent dat ik ook zo goed mogelijk wil adviseren over het gebruik van de juiste verzorgingsproducten en de hulpmiddelen die u bij problemen kunt gebruiken.

Wat kunt u van mij verwachten?

 • Voetverzorging met aandacht voor zowel de nagels als de huid.
 • Advies bij  pijnklachten aan de voet door o.a. verkeerd schoeisel.
 • Advies over verzorgingsproducten en hulpmiddelen
 • Behandeling van blaren en drukplekken bij zware belasting van de voeten.
 • Behandeling van verdikte nagels en schimmelnagels.
 • Behandeling van likdoorns
 • Behandeling van ingroeiende nagels
 • Voet en onderbeenmassage
 • Nagels lakken met breathable Orly nagellak
 • Toepassen van Specialistische technieken voor de behandeling  van problemen( o.a. regulatie en reparatie van nagels)
 • Doorverwijzing naar andere disciplines zoals podotherapeut, orthopedisch schoenmaker en specialistische schoenenwinkels.

 

MIJN OVERIGE WERKZAAMHEDEN

Binnen MultiVink Zorgpraktijk werk ik in verschillende vakgebieden. Ik heb jarenlange ervaring als verpleegkundige, docente, praktijkopleider en opleidingscoördinator binnen de gezondheidszorg.

Naast de verzorging en behandeling van voeten bied ik begeleiding en ondersteuning aan studenten/leerlingen binnen het onderwijs voor verpleegkundigen, verzorgenden en pedicuren.

Vanaf februari 2019 ben ik als docente verbonden aan de opleiding tot pedicure bij de Pedicure Academie in Zwaag.